Caravan airco kopen?

Ga aangenaam op vakantie met een mobiele caravan airco! Steeds meer caravans en campers hebben de luxe van een airco. Met de warme zomerse vakantiedagen kan een airco in de caravan een aangename temperatuur creëren. Hierdoor kun je genieten van een fijne nachtrust en kun je ook overdag even de verkoeling opzoeken in de caravan. Een mobiele caravan airco is compact en neemt weinig ruimte van je caravan of camper in beslag.

De mobiele caravan airco kun je in tijden dat je hem niet in de caravan gebruikt ook in huis gebruiken. De caravan airco hoeft niet ingebouwd te worden en is door zijn lichte gewicht eenvoudig te verplaatsen en in een andere ruimte te installeren. Zo kunt je de mobiele caravan airco dus ook plaatsen in de slaap- of woonkamer.

Op zoek naar een mobiele airco voor in je caravan of camper?

De kleinste airco die AircoKopenOnline verkoopt is de Smartcool 2.0. Deze airco weegt slechts 24 kilo en door zijn compacte vorm is deze airco zeer geschikt voor een caravan of camper. De Maiko Smartcool 2.0 airco kan zowel koelen als ontvochtigen zonder dat je een ingewikkelde installatie moet uitvoeren. Het enige wat je moet doen is de luchtslang aansluiten (met afvoer door het raam naar buiten)en de stekker in het stopcontact doen. Je kunt dus snel genieten van een aangenaam binnenklimaat met de mobiele caravan airco.

Benieuwd naar deze caravan airco? Bekijk de Maiko Smartcool 2.0 caravan airco hier.

Het gehele assortiment mobiele airco’s van AircoKopenOnline vind je hier.

Mocht je nog vragen hebben over een caravan airco dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Wij helpen je graag!