Kleine airco kopen

Je wilt een kleine ruimte voorzien van een airco. Het is van belang dat deze kleine airco niet te veel ruimte in beslag neemt! Daarom kun je bij AircoKopenOnline ook kleine airco's kopen, welke nauwelijks ruimte in beslag nemen. 

Kleine airco

Wanneer de voorkeur uitgaat naar een lager geluidsniveau kan je ook een kleine split airco installeren. Bij dit type airco installeer je alleen de binnenunit in de ruimte zelf. De buitenunit plaats je buiten het pand op de grond, een plat dak of aan de muur met behulp van een muurbeugel. Bij AircoKopenOnline verkopen we kleine split airco’s die eenvoudig zelf te installeren zijn. Lees hier meer informatie over het installeren van een split airco. Met een kleine split airco kan je zelfs in een kleine ruimte optimaal gebruik maken van een airco. 

Kleine mobiele airco kopen

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleine mobiele airco welke je eenvoudig in een kleine ruimte kan plaatsen. Het voordeel van een kleine mobiele airco is dat je deze gemakkelijk kunt verplaatsen door zijn compacte vorm. Zo zet je hem overdag in de woonkamer en ’s nachts in je slaapkamer. De kleine mobiele airco is ook gemakkelijk op te bergen in tijden dat je hem niet gebruikt. Wel die je bij een mobiele airco rekening te houden met een vrij toevoer en afvoer van de lucht. De kleine airco zal dus bij een raam geplaatst moeten worden waar de afvoerslang naar buiten kan.

Maiko smartcool 2.0

De kleinste mobiele airco in ons assortiment is de Maiko Smartcool 2.0. Deze airco weegt slechts 24 kilo en is een stuk kleiner dan de gemiddelde mobiele airco. Toch kan deze airco een ruimte van maar liefst 75m3 koelen en is daardoor uitermate geschikt voor een slaapkamer/kantoor of kleine woonkamer. 

Ben je van plan om een kleine mobiele airco te kopen? Bekijk dan hier ons assortiment mobiele airco’s.

Toch liever een kleine split airco kopen? Geen probleem! Bekijk dan hier ons assortiment split airco’s.

Populair