• De laagste prijs Nergens goedkoper
 • Direct uit voorraad Gratis geleverd in Nederland en België

Comfee Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU

Op voorraad € 849.00 € 794.00
 • Functie: Koelen, Verwarmen, Ontvochtigen, Luchtreiniging
 • Energielabel: Label A++
 • Koelvermogen: 3.5 kW / 12000 BTU
 • Ruimtes tot: 100 m3
 • Gratis verzending
 • Direct uit voorraad
Plug & play
 • Product detail: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (1)
 • Product detail: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (2)
 • Product detail: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (3)
 • Product detail: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (4)
Product detail small: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (1) Product detail small: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (2) Product detail small: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (3) Product detail small: Split Airco 3,5 kW / 12.000 BTU (4)

Productbeschrijving

Een split airco systeem is voor degene die een uiterst comfortabel en stabiel binnenklimaat wenst, het is makkelijk en snel zelf te installeren, 30% energiezuiniger dan een mobiele airco of monoblock en muisstil dankzij de inverter techniek.

Warme zomernachten maken plaats voor heerlijke koele slaapkamers zonder overlast van je aircosysteem. Een split airco systeem met inverter kan je namelijk op de nachtstand zetten waardoor de temperatuur de hele nacht comfortabel blijft! Een split airco systeem onttrekt gemakkelijk vocht uit een warme en klamme ruimte en het is juist dat vocht wat zorgt voor die vervelende hitte.

De split airco is geschikt voor thuis en op het werk. Tijdens een hittegolf aan het werk zijn in een klam kantoor is geen pretje, met de split airco heb je hier geen last meer van. Geconcentreerd aan het werk dankzij een prettig binnenklimaat!

Het split airco systeem bestaat uit een vast binnen –en buitendeel die door middel van leidingen aan elkaar zijn verbonden, het buitendeel blaast de warmte van binnen naar buiten en het binnendeel blaast de gekoelde lucht van buiten naar binnen. De leidingen kunnen worden weggewerkt op de muur middels een kabelgoot en zullen dus geen storende factor zijn. Onze split airco systemen zijn voorzien van een voorgevulde flexibele koelleiding en een schroefkoppeling waardoor het makkelijk zelf te installeren is.

De split airco met inverter kan ook gebruikt worden als hoofdverwarming, dit is zelfs mogelijk wanneer het -15 graden is buiten!

Inverter techniek
Er zijn 3 grote voordelen aan een airco met inverter techniek:

Comfort
Een split airco met inverter techniek houdt de temperatuur continu op peil, waar een airco zonder inverter non-stop blaast om een ruimte koel of warm te krijgen bereikt de airco met inverter na een korte tijd de gewenste temperatuur en gaat dan zachter blazen. Zo komt het dus nooit voor dat je het te koud of te warm krijgt, je stelt de temperatuur naar wens in en de airco met inverter zorgt ervoor dat de kamer op temperatuur blijft, warm of koud!

Lage energiekosten
Waar de gewone airco zonder inverter techniek op volle toeren blijft blazen wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, gaat de airco met inverter techniek zachter blazen. Naast een hoog comfort dus ook lagere energiekosten! Daarnaast hoef je s'nachts niet de airco aan/uit/hoger of lager te zetten omdat de airco de ruimte te koel of te warm heeft geblazen, dit stel je voor het slapen gaan allemaal in!

Fluisterstil
Onze split airco's met inverter techniek behoren tot de stilste modellen verkrijgbaar! Door slimme ingebouwde functies zoals nachtstand, stille modus en de full DC inverter ventilatormotoren zijn onze split-airco's uitermate geschikt voor een slaapkamer of kantoor.

Voordelen

Duurzaam Duurzaam

Je bent verantwoord bezig met deze airco, hij is gevuld met het milieuvriendelijk koelmiddel R410a!

Easy connect Easy connect

Geen dure installatiekosten! Doe het zelf met het Easy Connect systeem. De airco wordt geleverd met voorgevulde flexibele koelleiding.

Energiebesparend Energiebesparend

Dit airco systeem levert een flinke energiebesparing op.

Geluidsloos Geluidsloos

De Midea wandmodellen behoren tot de meest stille airco’s ter wereld! De airco heeft slimme eigenschappen zoals nachtstand, stille modus en full DC inverter ventilatormotoren.

Kan ook verwarmen Kan ook verwarmen

Handig in de winter! De airco kan naast koelen ook verwarmen.

Remote Remote

Blijf lekker zitten, de airco is te bedienen met een infrarood afstandsbediening.

Prijsklasse

Premium Premium

Dit model heeft betere specificaties dan het beste prijs model.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf als eerste een review

Productspecificaties

Functies Koelen, Verwarmen, Ontvochtigen, Luchtreiniging
Energielabel A++
Koelvermogen 3.5 kW / 12000 BTU
Koelen voor ruimtes tot 100 m3
Verwarmvermogen 3.8 kW / 13000 BTU
Verwarmen voor ruimtes tot 100 m3
Geluidsniveau 54 dB(A)
Eenvoudig zelf installeren
Draadloze afstandsbediening
Reinigbare filter
Timer
Nachtstand
Milieuvriendelijk koelgas
Makkelijk te bedienen
Verstelbare uitblaasrichting
Gewicht 7,1 kg
Gewicht buitendeel 26,3 kg
Afmetingen (hxbxd) 285x805x194 mm
Afmetingen buitendeel (hxbxd) 555x770x300 mm
Kleur Wit

Energielabel

Energie label: A++

Andere bekeken ook: